Werkzaamheden

Spoelwerkzaamheden hoofdtransportleiding van Republiek naar de van Hattemweg


Hierbij maakt de SWM bekend dat zij van maandag 29 januari tot en met woensdag 14 februari 2018 noodzakelijke spoelwerkzaamheden zal uitvoeren aan de hoofdtransportleiding van Republiek naar de van Hattemweg.


Deze werkzaamheden zullen dagelijks duren van 9 uur ’s avonds tot 5 uur ’s ochtends. Weggebruikers wordt gevraagd hiermee rekening te houden en de aanwijzingen ter plekke op te volgen.


Gedurende de werkzaamheden zullen verbruikers op de Johan Adolf Pengel International Airport , verbruikers in het wooncentrum van Zanderij, verbruikers langs de J.F. Kennedyweg (vanaf Zanderij tot aan de Meursweg) en zijwegen en verbruikers langs de Indira Ghandiweg vanaf de Meursweg tot aan de van Hattemweg en zijwegen verstoken zijn van water.


De SWM adviseert verbruikers in dit gebied eventueel vooraf wat water op te slaan en biedt haar verontschuldigingen aan voor eventueel ongerief.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Onderhoudswerkzaamheden productiestation Uitkijk

 

De SWM maakt hierbij bekend dat zij van zaterdag 17 februari tot en met woensdag 21 februari 2018 dringende onderhoudswerkzaamheden zal verrichten op haar productiestation te Uitkijk.


Als gevolg van de werkzaamheden zal op gezette tijden van de dag de distributie van water verminderd worden en zullen verbruikers in het Uitkijk voorzieningsgebied lage drukken ervaren.


De SWM adviseert haar klanten gedurende eerdergenoemde periode vooraf wat water op te slaan en biedt haar verontschuldigingen aan voor eventueel ongerief.